woensdag 30 november 2011

Bloemendag

Ik heb 15 bloemetjes erbij sinds de laatste update. Brengt het totaal op 224 bloemetjes.Ga nog steeds gestaag door.Heb nog heel veel kleine lapjes liggen en ook weer wat gekregen. Als het kan wil ik ze toch allemaal verschillend hebben.Anders gebruik ik de lapjes nog een keer.Volgende up-date zitten ze aan de "LAP", maar dan moet ik niet te lang wachten. Ga nog even op visite.
Quilt ze en de groetjes Annemieke.

Sluit ik af met :  Er is altijd wel iemand, maar er is niemand zoals jij.

dinsdag 29 november 2011

Christmas Swap

Dit gaat op de post naar mijn swap partner voor Kerst. Ik hoop dat ze het leuk vind. Wij moesten van het woordje "KERST," Cadeautjes bedenken. Moest er tenminste èèn zelf gemaakt zijn, ik heb me dan ook precies aan de regels gehouden. {gein).


Nog even een doosje pakken en dan kan de lange reis naar ongeveer het midden van Nederland beginnen.
Fijne Dinsdag allemaal, Groetjes Annemieke.

Sluit ik af met : Is het met Kerstmis nog niet koud, dan vraagt de Winter weinig hout.

donderdag 24 november 2011

Kerst Quilt

Ja, het kerst quiltje is af en ruim voor de Kerstdagen. Ik heb het voor mijn kleinzoon gemaakt en hij vind de Notenkraker toch wel erg mooi. De stitcheries komen bij haar vandaan en ik heb er met plezier aan gewerkt.
Hier nog een close-upje van de sneeuwpop en de dennenboom.
Kan weer verder quilten met het Winter-quiltje, was er al mee begonnen. Zo komen de ufo`s toch een keer af. Ga even bij Haar kijken, heeft een lief project gemaakt, samen met andere bloggers.

Iedereen een fijn Weekend alvast en de groetjes. Annemieke.

Sluit ik af met : Ten gevolge van de crisis is het licht aan het einde van de tunnel tijdelijk uitgeschakeld

woensdag 16 november 2011

Bloemendag

Hier een up-date van mijn bloemen "lap", er zitten nu 209 bloemetjes aan. Het begint een klein tuintje te lijken. Elk bloemetje heeft een ander kleurtje, ik ga er 1000 maken en dan kijk ik wel verder. Lijkt me erg leuk als sprei , maar we hebben de grootste maat waterbed, dus kun je wel nagaan. Weet niet of ik het red met 1000 bloemetjes.
Moet maar eens flink gaan sparen om kleine lapjes bij elkaar te sprokkelen, waar ik een bloemetje uit kan halen. Het is toch ook erg mooi werk het maken van de hexies. Ik maak er nog wel eens een paar in de auto op weg naar Mùnster, tijd wordt goed besteed. Er zijn dit keer 43 bloemetjes bij gekomen een flink aantal. Er  zitten er ook al weer 3 in het trommeltje nog een paar er bij en dan gaan die ook aan de "lap". Ga nog even bij de andere Dames kijken is altijd weer een stimulans om door te gaan.

Fijne Woensdag en geniet er van. Groetjes Annemieke.

Sluit ik af met :  Loop met je gezicht in de zon....dan valt de schaduw achter je.