vrijdag 9 maart 2012

Pictogram quiltje.

Ben naar een lezing, " In verwondering over Dementie" geweest van Jos Cuijten . Moesten we allemaal naar toe van de team managers. Was ook een leerzame lezing, èèn er van ging over de omgeving, het vinden van de verschillende ruimtes, bv; slaapkamer, toilet etc. Thuis nog eens over nagedacht en op de handwerkbeurs kwam ik kleine quiltjes met pictogrammen erop tegen bij de stand van Maaike Bakker. Samen met vriendin ieders de helft betaald en het hele setje gekocht. Er thuis mee aan de slag gegaan en dit is resultaat, nog niet helemaal af, maar wil het wel graag laten zien.


Collega`s manager en vooral de bewoners vinden het erg leuk. Voor de bewoners is het herkenbaar en ik ga er een opdracht van maken. Observeren van de bewoners of het ook werkt, herkennen slaapkamer. Ik neem mijn hobby mee in mijn leerproces, mooier kan het niet.


Ik wens iedere bezoeker een prettig weekend de groetjes Annemieke.
Deze gezegde heb ik van een bewoner, tijdens een individuele activiteit, wilde ik jullie niet onthouden.

Sluit ik af met : Beter van zwijgen berouw te krijgen, dan door spreken een vuur te ontsteken.

donderdag 8 maart 2012

Award

Ik heb een award gekregen van mijn Dochter ik ga niet speciaal iemand uit kiezen. Ik geef hem aan iedereen die mijn blog bezoekt. Er zijn zoveel leuke blogs dat ik niet kan kiezen en sommige bloggers hebben een award-free blog.


Dus bij deze, voor ieder die het leuk vind.

Groetjes Annemieke.

Sluit ik af met : Wie goed doet, goed ontmoet.

dinsdag 6 maart 2012

Leuke Give Away.

Bij haar is een leuke give away, als je op het hartje rechts boven klikt, kun je kijken wat het is.


Fijne dag allemaal en de groetjes....Annemieke.

Sluit ik af met : Maart roert zijn staart.

vrijdag 2 maart 2012

Quiltje voor Pasen

Dit quiltje heb ik vorig jaar gemaakt en is nog maar een heel klein stukje door gequilt. Probeer het voor 8 April af te krijgen, dan is het eerste Paasdag. Op die dag is ook mijn Dochter Jarig, dit is geloof ik de eerste keer dat zij op 1-ste Paasdag jarig is. Zij heeft zelf ook een leuk blog, moet je er maar eens een kijkje nemen...................
Hier een paar foto`s van mijn Paas quiltje.Als ik er zo naar kijk valt het allemaal wel mee, maar toch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elke dag als het kan een stukje...........Ik heb het al gedubbeld , dus dat scheelt al weer.
Fijn Weekend en de Groetjes .
Annemieke.

Sluit ik af met : Hoor je de Koekoek half Maart, ga dan naar huis en doof de haard.