woensdag 27 juni 2012

Bloemendag

Hier een paar blommetjes van mij.Jannie en ik zijn gisteren naar Deventer geweest om de quiltwinkel 100 rozen te bezoeken,........
Toen we uitgekeken waren zijn we naar Zutphen gereden om naar Petra Prins te gaan, wat een prachtige winkel en daar hebben we dan ook het volgende ingeslagen , Jannie een erg mooi pakketje paarse stofjes en ze kocht er maar meteen malletjes bij en daar is ze bij mij thuis ook gelijk mee aan de slag gegaan.


Ik heb een prachtig doosje gekocht en daar zat het volgende in......//////////////


Het is net een snoep doosje en ik ben er heel content mee. Wat ik er mee ga doen is nog de vraag, maar ik geniet er al van als ik er naar kijk.

Van Zutphen zijn we nog naar Ity in Delden gereden en daar hebben we ook nog wat gekocht, vergeten er een foto van te maken maar misschien een volgende keer.
Ga ik nog even de andere bloemen dames bezoeken.

Wens ik iedereen nog een fijne week met veel gepriegel.
Groetjes Annemieke.

Sluit ik af met : Be yourself, cause you are at your best, when you are you.

maandag 4 juni 2012

Vingerhoedjes.

Ze komen er weer aan de vingerhoedjes, ik had er weer zin in om er een rijtje aan te zetten.


.

In totaal zitten er 551 vingerhoedjes aan de lap en de volgende rij van 29 vingerhoedjes zijn in de maak.Dit hartje heeft mijn dochter gemaakt, toen ze nog op de lagere school zat. Tegenwoordig noemen we het basis onderwijs. Er is een hoop veranderd in 30 jaar.Wens ik iedereen veel quilt plezier, het weer is er naar.
Groetjes Annemieke


Sluit ik af met : Vroeger was regeren vooruit zien, tegenwoordig is het gewoon doen 
en achteraf de fout proberen te herstellen.