zondag 13 maart 2011

Bijna Lente.

21  Maart a.s is het begin van de Lente, maar gisteren bij mijn zuster zagen we dit.

Is het niet wonderlijk mooi hoe alles verloopt in de natuur. Als je dit ziet sta je weer stil bij alles wat je dierbaar is.Er zijn al heel wat lammetjes geboren bij hunnie en er moet ook gebotteld worden. Zoals je hier onder kunt zien. Ze zijn er maar druk mee.

Moeder kijkt mee of alles goed gaat, lief hè. En het eind is nog niet in zicht.

Heb ook nog een blokje gedaan van de cotton country quilt, nog 2 te gaan en dan zijn de stitcheries klaar.

De nieuwste "Anna"gekocht, ga ik vandaag nog mooi in neuzen. Staan leuke freubeltjes in , bv een nekrol-kussen met schaapjes of..................


Mijn dochter is ook begonnen met een blog over haken, zij en handwerken had ik nooit gedacht omdat zij er eerst niets van moest weten. Maar het begin is er en je weet maar nooit waar dit nog toe kan leiden. Ik vind het erg leuk dat ze dit doet. Ga eens bij haar kijken.... is het niet grappig dat we allemaal zo zijn begonnen met ieders ons eigen kwaliteiten en creaties.

Fijne Zondag.


Sluit ik af met : Als er één schaap over de dam is, volgen er meer.

5 opmerkingen:

Ria zei

Wat een heerlijkheid al dat jonge spul. Ik hoop dat ik het zie als ze voor het eerst de wei in gaan. Altijd een dolle boel.
fijne zondag Ria.

Debby zei

Te lief he die kleine wollige lammetjes!
Luuc was er toch wel van onder de indruk :)
Mooi fotootje weer van die leuke camper van jullie!
En die nekrol met die schaapjes is ook leuk, past goed bij de houder voor de afdieningen zoals Luuc zegt...
xx

Miny zei

Hoi Annemieke,

Lammetjes zijn altijd schattig, ik ben blij dat ze bij ons geboren zijn zonder veel toeters en bellen. Want ze kunnen je behoorlijk bezig houden.
Jij hebt alweer nieuwe ideeen genoeg, neem het blad dinsdag even mee.
Die nieuwe camper ziet er goed uit!!

Groeten Miny

Cisca zei

Wat schattig, die lammetjes. Heerlijk, hè, dat het weer lente wordt. Mooi blok van de Cotton Country, leuk, met die slapende poes! Wat een leuke nekrol, ik zal ook eens naar de Anna uitkijken.
Leuk blog heeft je dochter.
Groetjes, Cisca

Inspiratie zei

He, wouw een nieuwe camper, dat worden weer leuke reizen.Wat leuk dat je dochter een blog heeft en aan het haken is gegaan. Je sticheries worden prachtig. groeten Warna