woensdag 18 mei 2011

Er op uit en klosjes.

Ik heb geen bloemetjes gemaakt , maar wel klosjes. Zijn er een paar daagjes tussen uit geweest, het weer was niet zo bijzonder maar ja je kunt niet alles hebben. Wel genoten van de mooie omgeving. Het is Friesland geworden en wel het plaatsje Molkwerum. Daarna nog in Urk geweest en toen nog naar Dronten .
De dames Quiltmutsen vertelden tijdens een Bee-meeting dat er ook een quiltwinkel in Dronten was.

Laatste plekje van rechts stonden wij.Alles afgezocht en aan vele mensen gevraagd, maar niemand wist van het bestaan van een Quilt-winkel af. En ik was zo dom om niet te kijken op internet naar het adres en de naam  van de winkel. Dus ik was een klein beetje teleurgesteld. Maar ja het scheelde wel weer in de knip.

Heb toch nog vijf klosjes gemaakt en erg leuk om te doen.


In totaal heb ik er nu 21, nog niet zo veel, maar al wel een mooi begin voor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik zit er wel over te denken om er een kleedje van te maken voor over de tafel van de camper. Lijkt me wel gezellig, ik zie nog wel.


Fijne avond allemaal, groetjes Annemieke.

Sluit ik af met :  Ik hou van de maand Mei. De belastingformulieren zijn op de post. De kachel kan weer uit. De tuin is nu van mij en niet meer van de Winter, en de kerstdrukte is nog zeven maanden weg.

6 opmerkingen:

Guusje, zei

Mooie klosjes. En het begin is er.

Debby zei

Word al mooi al die klosjes bij elkaar!
Luuc heeft die mooie rode aardbei vanavond opgegeten, hij wou zn eerste aardbei zelf proeven :) Tot zondag!
xx

Cisca zei

Leuk, al die klosjes! Weer eens wat anders. Jammer van het weer tijdens je vakantie, na al dat warme weer valt dat dan wel tegen. En dan ook die quiltwinkel nog niet kunnen vinden! Maar, je bent er lekker tussenuit geweest, dat is ook heerlijk.
Groetjes, Cisca

Miny zei

Hé wat grappig op die camping hebben wij ook eens een weekje gestaan. Handige Jet echt iets voor jou om het adres te vergeten, je had me zo even kunnen bellen. Maar nu had je mooi de tijd om klosjes te maken en ze worden leuk, heb je al een idee hoeveel je er gaat maken?

Groeten Miny

Marieke (http://quiltpassie.web-log.nl/) zei

Mooi hoor: die klosjes! Verslavend vond ik het om die te maken. En met de koude nachten, de afgelopen tijd, is zijn de klosjes weer volop in gebruik!

Roos zei

Wat leuk...jij maakt dezelfde soort klosjes dan ik....;o)
Groetjes Roos