vrijdag 22 juli 2011

Vingerhoedjes.

Aan dit LAPJE zitten 305 vingerhoedjes, heb ze gisteren allemaal aan de lap genaaid toen ik bij mijn Dochter in Münster was. Dus het word tijd dat ik er weer wat ga knippen, anders blijft het te lang liggen. Knippen vind ik geen leuk werkje, maar ja als je verder wilt met de vingerhoedjes dan word het moeten.En als ik iets moet dan werkt dit  meestal tegen de draad in. Geen fijne eigenschap maar ik doe mijn best om dat niet te laten merken. Dus vanavond maar gewoon gaan knippen en niet zeuren. Het is ten slotte weekend en heb een leuke dag gehad met kleinzoon Luuc. En met Debby gezellig even bij gepraat.


Hoop dat het weer een beetje mee zit aankomend weekend.
Alle bloggers en niet bloggers nog een gezellig handwerk weekend en degene die met vakantie gaan, geniet er van.    Gr Annemieke.

Sluit ik af met :
Langs de straat van straks komt men aan het huis van nooit.

9 opmerkingen:

Heleni zei

Wat een vrolijke lap wordt het al Annemieke.
Kom op, even doorzetten, je kunt 't!!!!!

groet Heleni

Annefred zei

Sluit me aan bij de vorige spreekster en zoals je zelf al zegt : van uitstel komt afstel, dus gewoon "dom deurgoan". Kun je niet een snelle methode bedenken? Met lineaal en snijmes? Vond het vilten toch wel erg leuk hoor!

Miny zei

Dat wordt een mooie kleurige quilt.
Succes vanavond :)).

Groeten Miny

Hennie zei

Je vingehoedjes lap is mooi gegroeid Annemieke nou knipse ! ! !
Nou ja ik denk dat je er al heel wat geknipt hebt het is nu beddegaans tijd, ha, ha, ha.
Fijn weekend Hennie

Debby zei

Word al een hele lap zo he?
In het echt is ie veel mooier dan op de foto!
Was weer gezellig, mooi bijgekletst dacht ik :)

Guusje, zei

Veel plezier met knippen want het wordt al een prachtig vingerhoedjestapijtje en als het knippen gedaan is dan kun je weer lekker verder met ze aan de lap zetten.

Marieke (http://quiltpassie.web-log.nl/) zei

Dat ziet er mooi uit! Tekenen en knippen, vind ik ook niet het leukste, maar zonder dat kan ik niet het leukste doen: noodzakelijk kwaad. En of dit weekeinde het weer meezat, is afhankelijk van wat je wilde doen. Voor mij was het geweldig weer: met dit weer móét je wel een activiteit binnen zoeken. En wat zou dàt nou zijn...;-)

Mascha zei

Een mooie fleurige lap.
Groetjes Mascha

Karen zei

Looking good! I just finished piecing my doll size Tiny Thimble quilt. Such fun to make.