dinsdag 20 september 2011

Ufo`s en Afo`s

Ik wil jullie toch nog deze quilt in het geheel even laten zien, die boven aan in mijn blog staat. Is gemaakt van drie hoekjes en ik heb maar vier verschillende stofjes gebruikt. Deze is gemaakt in 2009, net op de valreep van 2010. Het quilt werk heb ik eenvoudig gehouden en in de rand heb ik ook driehoekjes gequilt.


Het quilt werk komt door de driehoekjes heel mooi uit vind ik. Deze quilt ligt gedrapeerd over de bank, gezellig. Ik ga nu beginnen met quilten aan dit Winter tafereeltje, die Miny en ik bij haar gemaakt hebben.


Ik heb er nog al wat top`s  liggen en ik wil graag een keer alles door gequilt hebben. Ben nu fanatiek, maar ik weet niet hoe lang dat duurt. Maar dat is van latere zorg. Het moet ook geen moeten worden............

Groetjes Annemieke..........

Sluit ik af met : Stel niet uit tot morgen , wat je vandaag kan doen.

9 opmerkingen:

Inge zei

Goh, nog een logje. Het kan niet op. Leuk om het verhaal te lezen achter de bruine quilt. Mooi is ook je winter landschap. En in je afsluiting van dit verhaal kan ik me helemaal vinden, zucht....... LOL

Fijne avond,
Inge, die ook iets gaat doen dat ze niet moet uitstellen tot morgen.....

Tineke zei

wat ziet dat er schattig uit de winter quilt..erg leuk ook de andere ziet er mooi uit..
Fijne avond en succes met doorpitten:)

Guusje, zei

Wat een mooie quilt met de driekhoekjes. En het wintertafereeltje wat is dat ook een leuke. Heel veel plezier bij het quilten en geniet ervan.

Debby zei

Mooi he? Blijft een mooie om te zien.
Is pa zo lief om ze vast te houden?
:)
xx

Hennie zei

Je winter quiltje is prachtig, succes met quilten.

Groetjes Hennie.

Annefred zei

gosj Annemieke, wat ziet die er toch mooi uit, enne...........simpel gequilt? Nou nee dus! Compliment voor beide! We helpen je wel volhouden met het afmaken van de andere ufo's.
Groetjes,

katrien zei

Leuk je driehoekjesquilt.En een schattig winterquiltje.

Cisca zei

Mooi, die driehoekjesquilt, je hebt hem wel mooi afgemaakt met het quiltwerk! En dat winterquiltje is een schatje, dat zal een feest zijn om te quilten. Gauw afmaken maar, dan hangt het met de kerst in je kamer!
Groetjes, Cisca

Jane in Wales zei

Wat een enige winterquilt! Dat fanatierke ken ik ook wel. Helaas duurt het niet altijd tot het ook af is.
Succes ermee!
groetjes
Jane