vrijdag 16 september 2011

Vakantie

We zijn er weer , met de camper langs de Moezel geweest, prachtig. Zijn ook nog door Luxemburg naar de Belgische kust gereden en van daar naar Brouwershaven . Een stop gemaakt om Neeltje Jans te bewonderen, dat noemen ze het 8`Wereld wonder. (Deltawerken).  Van Brouwershaven zijn we richting Elburg gereden, vind ik ook een prachtig vesting stadje. Tijdens het leggen van nieuwe riolering hebben ze oude voorwerpen gevonden , hebben we nog even naar staan kijken en ook nog een oude muur.


Heb ook nog geluk gehad, liep zo tegen een prachtige quilt winkel aan in Duitsland en heb natuurlijk het hoognodige ingeslagen. Er was zoveel, moeilijk kiezen. Maar het is toch gelukt.


Wij hebben een erg ontspannende vakantie gehad. Heb ook nog wat op quiltgebied gedaan, de bloemetjes aan de "lap"genaaid, label van Leannes house bijna af en de stroken van de jellyroll bewerkt. Hier een klein kijkje hoe het gaat worden, er worden stroken, vierkantjes, bloemetjes in verwerkt en misschien ook nog wel wat anders. Je weet maar nooit.Wens ik iedereen nog een fijn Weekend.
Groetjes Annemieke.

Sluit ik af met : Je zult maar een eendagsvlieg zijn en je dag niet hebben.

2 opmerkingen:

Debby zei

Mooie fotootjes weer!
Ik vind de kleurtjes van de jelly roll echt mooi!
Tot morgen...
xx

Hennie zei

Hoi Annemieke, jullie hebben zo te zien mooi met jullie kamper rond getrokken ! ! !
Mooie stofjes heb je gekocht.

Fijn weekend Hennie.