dinsdag 9 augustus 2011

Cotton Country en Leanne

De stitcheries zijn af en ben begonnen om de rand te knippen. Moet 48 blokjes maken van 4 strips en 4 blokjes van 2 strips. De strips worden 1 3/4 inches x 5 1/2 inches en worden van verschillende kleurtjes gemaakt. Het einde is in zicht. Als alle ufo`s af zijn, heb ik heel wat quilts klaar. Maar zover is het nog niet.


Moet nog èèn blok van Leannes House quilten en dan heb ik alle blokken klaar. Dan alleen nog de rand en een biesje en tunnel, om het op te hangen. Gaat ook wel aardig wat tijd in zitten denk ik, maar niet de moed op geven.


Foto staat wel op zijn kant maar moet maar een keertje zo, ga het nu niet meer draaien. Alleen blok 9 nog quilten, wat een heerlijk gevoel. Fijne dag nog allemaal ga vanmiddag nog even een beginnetje maken met het laatste blok. Het weer is toch knudde.
Groetjes Annemieke.


Sluit ik af met : 

Zoals het geknipt is moet het genaaid worden

.
8 opmerkingen:

Mascha zei

Leuk om de Cotton Country in paarstinten te zien.
Groetjes Mascha

Tineke zei

helemaal te leuk!!:)) vind je Cotton C. erg mooi in het paars,,,
succes met je blok;)

Groetjes Tineke

Evelief zei

Wat word de Leanne's House quilt mooi!!! Knap dat stichery werk. Ik doe het je niet na. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Groetjes Evelien.

Inspiratie zei

Het eindresultaat zal prachtig zijn, ik zie ze graag een keer tijdens een show en tell, je paarse stofjes zijn mooi, knap werk geleverd, groet Warna

Guusje, zei

Wat wordt je cotton country mooi. En je Leanne's House bijna af, ziet er ook erg mooi uit succes met het laatste stukje.

Hennie zei

Mooi Annemieke, hij is bijna klaar ! ! ! Succes met het laatste blok. Je cotton Country quilt wordt ook erg mooi.
Groetjes Hennie

Miny zei

Wat een leuk idee om verschillende paarse stofjes te gebruiken, dat wordt een mooi geheel.

Groeten Miny

Debby zei

Mooi!!
In het echt zijn ze nog mooier :)